Loading...
Om oss 2017-08-21T16:43:38+00:00

Om oss

Välkommen till Privata Rum!

Privata Rum öppnade i oktober 2009. Tanken är att vara en förlängning och komplement till Thörnströms Kök.

Hos Privata Rum ska du uppleva samma njutning men under lite mer privata former. Hos Privata Rum kan du traktera ditt företag, skämma bort dina kunder eller fira med hela släkten. Mat och dryck bestämmer vi tillsammans. Bjud till stjärnfest med en personlig prägel – vardag eller helg, frukost, lunch eller middag. Hos oss sitter man max 65 personer.

Vi finns på Postgatan nere vid Stenpiren. Nära Göta Älv, Operan, och Stadsmuséet. Slå oss en signal på 031-13 20 66.

Låt oss realisera dina drömmar.

Anne & Håkan

Mitt kök

Välkommen till mitt kök!

Förmodligen tycker du precis som jag, att mat inte bara är något man använder för att snabbt tanka energi. Mat är livet!

Ju godare mat desto godare liv. Att göra utflykter bland kökets ingredienser och skapa glädjeämnen på matbordet är någonting som jag och mina hängivna medarbetare aldrig kommer att tröttna på.

Om det skulle hända, lovar jag att omedelbart skruva ner skylten på den här restaurangen. Restaurang, förresten. Enligt ordboken är det en plats där man lagar och serverar mat mot betalning. Jämfört med den definitionen, är vi mer ett vanligt svenskt kök, en levande plats där man umgås, mår bra och äter gott. Mot betalning visserligen, men å andra sidan kan vi utlova en upplevelse några kilometer över det vanliga.

På menyn hittar du modern skandinavisk och regional matlagning. Dryckerna kombineras väl och omsorgsfullt till maten. Det finns så oerhört mycket man kan göra med utgångspunkt från våra egna säsongsbetonade råvaror – heja Sverige!

Mycket välkommen!

Håkan Thörnström

Mer av Håkan

Gästspel och hembesök

Håkan Thörnström gör gärna gästspel på andra restauranger. Han har varit på gästspel hos Sveriges bästa krogar. Om du vill kan han hjälpa till att skapa lite ny ambiance i din restaurang.

Håkan gör också hembesök. Om du vill förgylla er kväll hemma eller på företaget med en egen stjärnkock kan han stå till tjänst. Han bjuder på sin oöverträffade kokkonst och ser till att er middag blir oförglömlig – kanske som en Nobelfest eller kungamiddag.

Receptur

Behöver ni hjälp med receptur i olika sammanhang finns Håkans gedigna kunskaper och erfarenhet. Han har bland annat hjälpt Semper där han gjorde annorlunda desserter utifrån Sempers barnmatsburkar. Håkan kan hjälpa till med konceptuella menyer för events, konferenser och mässor. Kanske din egen kökschef behöver ett bollplank att skapa fram en ny meny. Eller varför inte låta Håkan göra en egen varumärkesmeny för ert företag, där rätterna speglar företagets mission och affärsidé, och hela menyn avspeglar ditt företags image ute på marknaden?

Matstyling

Även vid fotografering av matbilder i reklamsyfte eller privat kan Håkan vara behjälplig. Han har arbetat professionellt tillsammans med välrenommerade reklambyråer där han har stylat produkter i olika utförande och syfte för fotografering. Bland kunderna märks Wasa knäckebröd, Semper, Klingglass, Dafgårds.
Mat+Prat=Matskola

I vårt kök på Privata Rum kan du samla några vänner, arbetskamrater eller kunder för en kväll i matskolan. Kanske är det inte riktigt rätt att kalla det “skola”, vi lagar mat efter ett visst tema och under tiden avslöjar vi mängder av tips och sådant som är bra att tänka på för att lyckas i köket. Svårare än så är det inte. Läs mer

Föreläsningar

Håkan är inte bara stjärnkock, han är en duktig föredragshållare också. Seminarium om mat och dryck och om branschen i stort håller han ofta och gärna. Livsmedelsverket och Svensk Fisk är olika forum där Håkan har hållit föredrag. Helst pratar han om mat.

Produktutveckling

I sitt yrke som kock experimenterar Håkan fram sina genialt komponerade rätter. Han hjälper även matproducerande företag att utveckla sitt produktsortiment. Känner du att ditt företag vill komma vidare i sitt matsortiment kan Håkan hjälpa dig att få nya impulser och idéer. Om du vill kan han vara med hela vägen genom berednings- och tillverkningsfasen också. Ring, så pratar vi om det.

Kontaktpersoner

Anne Thörnström VD anne@privatarum.com

Jonas Wranger, Kökschef info@privatarum.com

Peter Halldén, Överordnad restaurang- och eventansvarig peter@thornstromskok.com

Jobba hos oss

Vi är alltid intresserade av kreativa medarbetare med glädje och glöd för restaurangyrket.
På Privata Rum arbetar vi med event och catering och större festmåltider. Vill du vara med i vårt team och tror att du passar hos oss, skicka ditt CV till info@privatarum.com. Plötsligt händer det!

För press

Använd gärna nedan material, men informera oss alltid om att ni hämtat materialet här och hänvisa till vår webbplats.

Thörnströms Kök i .eps-format