Mer av Håkan

Gästspel och hembesök

Håkan Thörnström gör gärna gästspel på andra restauranger. Han har varit på gästspel hos Sveriges bästa krogar. Om du vill kan han hjälpa till att skapa lite ny ambiance i din restaurang.

Håkan gör också hembesök. Om du vill förgylla er kväll hemma eller på företaget med en egen stjärnkock kan han stå till tjänst. Han bjuder på sin oöverträffade kokkonst och ser till att er middag blir oförglömlig – kanske som en Nobelfest eller kungamiddag.

Receptur

Behöver ni hjälp med receptur i olika sammanhang finns Håkans gedigna kunskaper och erfarenhet. Han har bland annat hjälpt Semper där han gjorde annorlunda desserter utifrån Sempers barnmatsburkar. Håkan kan hjälpa till med konceptuella menyer för events, konferenser och mässor. Kanske din egen kökschef behöver ett bollplank att skapa fram en ny meny. Eller varför inte låta Håkan göra en egen varumärkesmeny för ert företag, där rätterna speglar företagets mission och affärsidé, och hela menyn avspeglar ditt företags image ute på marknaden?

Matstyling

Även vid fotografering av matbilder i reklamsyfte eller privat kan Håkan vara behjälplig. Han har arbetat professionellt tillsammans med välrenommerade reklambyråer där han har stylat produkter i olika utförande och syfte för fotografering. Bland kunderna märks Wasa knäckebröd, Semper, Klingglass, Dafgårds.

Mat+Prat=Matskola

I vårt kök på Privata Rum kan du samla några vänner, arbetskamrater eller kunder för en kväll i matskolan. Kanske är det inte riktigt rätt att kalla det “skola”, vi lagar mat efter ett visst tema och under tiden avslöjar vi mängder av tips och sådant som är bra att tänka på för att lyckas i köket. Svårare än så är det inte. Läs mer >

Föreläsningar

Håkan är inte bara stjärnkock, han är en duktig föredragshållare också. Seminarium om mat och dryck och om branschen i stort håller han ofta och gärna. Livsmedelsverket och Svensk Fisk är olika forum där Håkan har hållit föredrag. Helst pratar han om mat.

Produktutveckling

I sitt yrke som kock experimenterar Håkan fram sina genialt komponerade rätter. Han hjälper även matproducerande företag att utveckla sitt produktsortiment. Känner du att ditt företag vill komma vidare i sitt matsortiment kan Håkan hjälpa dig att få nya impulser och idéer. Om du vill kan han vara med hela vägen genom berednings- och tillverkningsfasen också. Ring, så pratar vi om det.

Comments are closed.