Med mat, dryck och service i fokus kan vi erbjuda många olika lösningar på Privata Rum

Precis som alltid välkomnar vi våra gäster med mycket kärlek och värme. Självklart följer vi utvecklingen av Covid – 19 och följer folkhälsomyndighetens riktlinjer. Som alltid arbetar vi med högsta fokus på hygien.

På Privata Rum och Studio Thörnström har ni den exklusiva möjligheten att sitta helt avskilt i egen restaurang för ert sällskap.
Detta är perfekt för er med restriktioner i dessa tider men som ändå behöver ha viktiga möten.

Vi väljer att tro på en ljus framtid och uppmuntrar er att stötta restauranger och små företag. Vår ambition är att fortsätta med det vi brinner för, att laga den bästa maten, servera de godaste dryckerna och ge er en fantastisk upplevelse till bords.
Tveka inte att höra av er för kommande bokning.
All kärlek till världen!

Vi värnar om våra gäster!

Matskola

Mat + Prat

Samla dina kollegor, kunder eller nära och kära till en matlagningskväll. Ett gott sätt att umgås och stärka relationer och ha riktigt kul tillsammans. Det är i köket det händer!

Är ni ett lite mindre sällskap har vi Studio Thörnström att erbjuda, vår pärla på Viktoriagatan 22.

Läs mer om Matskolan »

Boka:
info@privatarum.com
031-132066

Middag & Möten

Avskilt

Sannerligen har våren varit en utmaning för oss alla. Vi har dock märkt att många nu letar sig ut med försiktighet för att äta och hålla möten igen. Med vårt Privata Rum är just detta möjligt, att sitta avskilt, njuta god mat och bli omhändertagna av högklassig service. Vi har många olika lösningar för hur man önskar sitta – men ni är själva med ert sällskap hos oss, och det kan kännas tryggt för många. Välkommen med er förfrågan.

Take Away

Vi behöver fortfarande vara sociala och känna gemenskap. Känner du att du hellre vill bjuda hem än att gå ut erbjuder vi nu även en lyxigare 3- rättersmeny som ni kan hämta hos oss fredag-lördag.

DRIVE THROUGH – AVHÄMTNING!

Boka er meny för avhämtning
fram till 14:00 torsdag innan aktuell helg.

Menypris för avhämtning 595kr/kuvert

Avhämtning fredag-lördag 16:00-17:00
på Privata Rum, Postgatan 2
(kan se förändringar vid röda dagar)