Menyer

Våra förutsättningar för att driva våra restauranger har förändrats mycket pga minskat gästflöde till följd av Covid-19. Vi har reducerat vårt utbud efter detta och erbjuder just nu en meny då vi vill kunna arbeta hållbart i alla led. Valet mellan kött/fisk finns dock men vi ber er att välja en och samma huvudrätt för hela sällskapet. Givetvis tar vi hänsyn till allergier eller andra matpreferenser. 

Privata Rums meny präglas av säsongsanpassade råvaror med lokal anknytning. Vi väljer helst från det ekologiska alternativet av råvaror utan att tumma på kvaliteten som alltid avgör det slutliga valet. Vissa primörer kan komma att bytas ut om de inte finns tillgängliga hos vår grönsakshandlare.

Följande menyförslag gäller till 2021-06-24. Vi reserverar oss för eventuella mindre råvarujusteringar då vi endast arbetar med färska råvaror. Vi ser gärna att drycker till utvald meny förbeställs i samband med ert menyval. Dryckesmenyn komponeras av vår sommelier. Vårt vinurval ändras ständigt för att säkra ett brett och prisvärt urval.

Nedanstående menyer är komponerade för sällskap från 15 personer.
Är ni färre i ert antal återkommer vi gärna med en offert.